FreeUni Alumni Fair 2023

17 ივნისი 2023

კახა ბენდუქიძის კამპუსში თავისუფალი უნივერსიტეტის ალუმნი ფონდის პროექტი FreeUni Alumni Fair პირველად ჩატარდა FreeUni Alumni Fair-ის ფარგლებში:

• თავისუფალი უნივერსიტეტის კურსდამთავრებულთა დაარსებულმა კომპანიებმა თავი მოიყარეს საუნივერსიტეტო სივრცეში საპანელო დისკუსიების, გამოფენა-გაყიდვისა და დეგუსტაციების ფორმატში.
  • კურსდამთავრებულთა კომპანიების დამფუძნებლების მონაწილეობით გაიმართა პანელური დისკუსიები მეწარმეობის, ტექნოლოგიური ტენდენციებისა და სარეკლამო ინდუსტრიის შესახებ.

მეწარმეობის პანელში მონაწილეობდნენ: Ska Juice Bar - შოთა ცისკარაშვილი, Meta Agency - დავით ხარიტონაშვილი, Scoot Scoot - გიორგი ფოფორაძე, B2C - ქეთი ვაჩიბერიძე.

სარეკლამო ინდუსტრიის და ახალი ტექნოლოგიების პანელში კი მონაწილეობდნენ: Leavingstone - ერეკლე ზურმუხტაშვილი, REDBERRY - გაგა დარსალია, Optio.Ai - შოთა გიორგობიანი.

ღონისძიებაში მონაწილეობა მიიღეს კურსდამთავრებულთა შემდეგმა კომპანიებმა:

AccountAnts • ენთები | B2C | Boletto - ტყის სოკოები . Wild Mushrooms | Freeze Tea | Cider Shereula | SoftChef • Software Development | e-Consul | FireFlies | Founder | Greenleaf | ჟუჟუნა | Kaikona • კაიკონა | Kangaru | KeyTech | Kovzy • კოვზი | Leavingstone | Meta Agency | Morevi | NEUROPILOT | Optio.AI | Ordero | Quick | Redberry | ScootScoot | SITA | SKA Juice Bar | UPWAY | Zeptos | Cosmo • კოსმო | Dum Dum | Webdoors • ვებდორსი

ღონისძიების გემრიელ ნაწილზე საქართველოს კულინარიის აკადემიამ იზრუნა.

FreeUni Alumni Fair განხორციელდა თავისუფალი უნივერსიტეტისა და ალუმნი ფონდის კოლაბორაციით. ღონისძიების გენერალური სპონსორი იყო სტარტაპერი - Startuperi.

Freeuni Alumni Fair 2023